وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

مطالب و مباحث تخصصی معماری و شهرسازی و دیگر علوم وابسته را با ما مطالعه نمایید...




در اين وب
در كل اينترنت
  • قالب وبلاگ
  • تبلیغات

    طبقه بندی موضوعی

    افزایش نرخ ارز رفاه زندگی مردم را پایین می آورد

    بررسی های کارشناسان اقتصاد شهری نشان می دهد که افزایش نرخ ارز هزینه زندگی در شهرهای بزرگ به ویژه تهران را بالا برده است. نخستین تاثیر این  مساله را به غیر از زندگی شهروندان می توان در اداره شهر دید. افزایش هزینه ها مدیران شهری را با گران اداره کردن تهران مواجه می کند.
    به گزارش تیتر شهر: یک استاد دانشگاه امام صادق با اشاره به تاثیر افزایش نرخ ارز بر زندگی مردم در گفت و گو با تیتر شهر گفت: زندگی مردم به دو بخش مستقیم وغیرمستقیم تقسیم می شود.
    همانطور که می دانید بخشی از کلاهای نیازهای مردم توسط واردات تامین می شود، مسلما با افزایش نرخ ارز  هزینه های زندگی مردم نیز افزایش پیدا می کند.
    اثرات غیر مستقیم این فرایند منفی، افزایش هزینه های کالای تولید داخل است.
    دکترکامران ندری افزود: بنابراین با نوسانات نرخ ارز هم قیمت کالاهای داخلی و هم قیمت کالای وارداتی افزایش پیدا می کند. 
    وی با اشاره به تاثیرات این موضوع بر زندگی مردم ادامه داد: بنابراین با افزایش نرخ ارز، انتظارات تورمی جامعه نیز افزایش پیدا می کند و در نتیجه حتی کالاهایی که به طور مستقیم به نرخ ارز وابسته نیستند نیز از اثرات تورمی نرخ ارز بهره می گیرند.
    بنابراین می توان در جمع بندی این بحث بیان کرد که با افزایش نرخ ارز سطح رفاه زندگی عامه مردم پایین تر آمده و عدم توازن الاکلنگ نرخ ارز و قیمت ها به نفع زندگی مردم نیست.
    استاد دانشگاه امام صادق با اشاره به مشکلات اقتصادی فعلی بیان کرد: متاسفانه دولت ها با نواسانات ارزی در کشور درکوتاه مدت تصمیمات یکسانی اتخاذ کرده و در واکنش به شوک های اقتصادی دولت ها واکنش متفاوت داشته اند که نمی توان تفاوتی برای برنامه ریزی آنها قائل شد .
    ندری با بیان اینکه سیاست و اقتصاد به هم پیوسته هستند و دربرنامه ریزی های اقتصادی سیاست نیز فاکتور اصلی به شمار می آید، یادآورشد: ریشه مشکلات متداول اقتصادی ما را باید در اقتصاد نظام سیاسی چنددهه اخیر و نوع دیپلماسی سیاسی جست وجو کرد. علاوه بر این فاکتورهای ساختار مالکیت ،نظام بروکراتیک واداری همگی بر سپهر اقتصاد کشور تاثیرات جدی داشته اند.
    به گفته این استاد دانشگاه به نظر می رسد اراده ای نیز برای حل این مشکلات همیشگی وجود نداشته است چرا که برای صاحبان قدرت سیاسی این اصلاحات  اقتصادی هزینه های زیادی دارد و جناح های سیاسی صاحب قدرت برای حل این مشکلات با یکدیگر به تفاهم نرسیده اند.

    وی تاکید کرد: بنابراین چون جناح های سیاسی موجود حاضر به پرداخت هزینه های لازم و کنار گذاشتن منافع جناحی لازم  نیستند .شرایط اقتصادی ما تغییر نخواهد کرد و اقتصاد ما به مسیر صحیحی نخواهد افتاد

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی