وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

مطالب و مباحث تخصصی معماری و شهرسازی و دیگر علوم وابسته را با ما مطالعه نمایید...




در اين وب
در كل اينترنت
  • قالب وبلاگ
  • تبلیغات

    طبقه بندی موضوعی
    برترین ها - ترجمه از پلاد ناصری: در صورتی که تصمیم گرفته اید خودتان آستین بالا بزنید و برای دکوراسیون خانه، دیوارهای اتاقتان را مطابق سلیقه خودتان و با رنگ های انتخابی و مورد علاقه تان نقاشی کنید، شاید به این موضوع فکر کرده باشید که چه نوع رنگی را باید برای رنگ آمیزی دیوارها به کار ببرید. اصولا انواع مختلف رنگ ها چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند و چگونه باید جنس مناسبی از رنگ ها را با توجه به نیاز و خواسته هایمان انتخاب و خریداری نماییم؟
     
    تهیه انواع مختلف رنگ ها با توجه به جنس و نوع مواد تشکیل دهنده آنها می تواند تبدیل به فرایندی گیج کننده و پیچیده شود. اما در هر صورت این کار باید به درستی و با کسب اطلاعات کافی انجام گیرد.
     
     
    رنگ های پرایمر
     
    رنگ های پرایمر که برای ساخت زیر لایه نقاشی مناسب هستند، به منظور پوشاندن و محافظت از سطوح چوبی و یا دیوارها ازجنس گچ مورد استفاده قرار می گیرند. می توانید ترکیبی از رنگ های پرایمر و زیر لایه تهیه کنید و به این ترتیب با یک بار رنگ کردن سطح مورد نظرتان، نتیجه مطلوب را کسب کنید. این کار برای سطوح خارج از خانه، مانند دیوارهای حیاط مناسب است، چون استفاده از رنگ پرایمر و رنگ زیر لایه به صورت جداگانه، بسیار هزینه بر خواهد بود و مستلزم صرف زمان بیشتری است.
     
    در نتیجه معمولا برای محیط های خارجی از این روش استفاده نمی شود. در دیوارهای تازه گچ کاری شده، رنگ پرایمر معمولا به صورت محلول در آب به کار برده می شود و با حجم حدود ده درصد آب ترکیب می شود. این کار باعث می شود که گچ دیوار مجددا خیسانده شود و رنگ به کار رفته به خورد گچ دیوار داده شود. در نتیجه قدرت جذب لایه گچی کاهش پیدا می کند و رنگ هایی که بعدا به عنوان لایه روی کار مورد استفاده قرار می گیرند، بهتر سطح دیوار را می پوشانند.
     
     آشنایی با انواع رنگ ها برای رنگ آمیزی دیوارهای خانه

    رنگ های زیرلایه

    رنگ های زیر لایه برای سطوحی که قبلا رنگ آمیزی شده اند مورد استفاده واقع می شوند. این نوع رنگ ها محافظ بسیار خوبی برای پوشش دیواها هستند و می توانند به طور قابل ملاحظه ای رنگ های زیرین رو پوشش دهند. به این ترتیب بعد از اعمال رنگ اصلی روی دیوار، دیگر هیچ اثری از رنگ های زیرین باقی نمی ماند. سعی کنید همیشه برای رنگ های پوششی روشن از زیرلایه های روشن استفاده کنید و اگر رنگ نهایی شما تیره است هم حتما زیرلایه تیره به کار ببرید تا در نهایت بتوانید کار بهتر و پربارتری داشته باشید. برای دیوارهای داخلی خانه بهتر است حتما از ترکیب رنگ های پرایمر و زیرلایه استفاده نمایید.

    رنگ های براق

    رنگ های براق و درخشان معمولا رنگ هایی هستند که پایه روغنی دارند و البته دارای بوی تند و بعضا آزاردهنده ای می باشند. اما امروزه رنگ های براق با پایه آب هم تولید می شوند که ماندگاری کمتری نسبت به رنگ های روغنی دارند اما بوی کمتری که از بخارات این نوع رنگ ها تولید می شود به عنوان مزیتی نسبت به رنگ های با پایه روغن محسوب می گردد. رنگ های براق به طور خاص روی سطوح چوبی درخشندگی بیشتری دارند و همیشه بهتر است پیش از استفاده از آنها، زیرلایه سازی روی دیوارها انجام گیرد.
     
     آشنایی با انواع رنگ ها برای رنگ آمیزی دیوارهای خانه

    رنگ های محلول

    رنگ های محلول که بیشتر برای رنگ آمیزی دیوار ها و سقف ها مورد استفاده قرار می گیرند، پایه آبی دارند و معمولا به آنها وینیل یا آکریلیک هم اضافه می شود تا ماندگاری بیشتری پیدا کنند. وینیل ها رزین یا پلاستیک های پلیمری هستند که اضافه کردن آنها به رنگ های ساختمانی باعث افزایش مقاومت، انعطاف پذیری و دوام بالای سطح می شود و می توانند سطوح مختلف را ضد آب بسازند. رنگ های آکریلیک هم دارای درخشندگی و دوام بالایی هستند و خیلی زود خشک می شوند.
     
    از آنجا که آکریلیک ها غلظت بالایی دارند، برای پوشش دهی سطوح بسیار مناسب هستند و در عین حال بوی چندانی نیز تولید نمی کنند. با این اوضاف اضافه کردن این دو ماده به رنگ های محلول، ترکیب بسیار ایده آلی برای پوشش دهی انواع سطوح به دست می دهد. با استفاده از این نوع رنگ ها می توانید نتایج مختلفی را انتظار داشته باشید. یکی از مزیت های این نوع رنگ ها، گزینه های انتخابی متعددی است که پیش رویتان قرار می گیرد. در واقع رنگ های محلول هم می توانند درخشندگی داشته باشند و هم سطحی مات و بدون جلا و درخشش تولید کنند. همچنین این نوع رنگ ها می توانند پوششی شبیه پوسته تخم مرغ ایجاد کنند که معمولا روی سطوح چوبی مورد استفاده قرار می گیرند و همانند پوسته تخم مرغ ترک میخورند و سطحی نسبتا مات به دست خواهند داد.
     
    یکی دیگر از بافت هایی که با استفاده از رنگ های محلول تولید می شود، بافت ابریشمی است که سطحی نرم تر و با درخشندگی بیشتر به وجود می آورد. این نوع رنگ ها معمولا در رنگ آمیزی دیوارهای آشپزخانه یا دستشویی و حمام مورد استفاده قرار می گیرند و قابلیت شستشو نیز دارد.
     
     آشنایی با انواع رنگ ها برای رنگ آمیزی دیوارهای خانه

    رنگ های رسی و گچی

    رنگ رسی و گچی یکی دیگر از انواع رنگ های ساختمانی است که هیچ نوع پایه روغنی ندارد و در تولید آن از آکریلیک ها استفاده نمی شود. با این اوصاف رنگ های رسی و گچی، برای محیط زیست بسیار مناسب تر می باشند. این نوع رنگ ها معمولا تم رنگی خاکی دارند و سطوحی مات و بدون درخشندگی ایجاد می نمایند. این رنگ ها معمولا گران تر از دیگر انواع رنگ ها هستند و اغلب برای سطوح بزرگ و وسیع در فضاهای عمومی مورد استفاده قرار نمی گیرند.
     

    رنگ های رسی و گچی برای رنگ آمیزی اتاق کودکان بسیار ایده آل هستند، زیرا از مواد شیمیایی چندانی در تولید آنها استفاده نمی شود و در نتیجه بوی تند و حساسیت زایی ندارند. این رنگ ها معمولا با فرمول یکسانی تولید نمی شوند و هر شرکتی روش تولیدی خاص خودش را برای تولید این نوع رنگ ها دارد. بنابراین اگر تصمیم به استفاده از رنگ های رسی و گچی دارید، باید پیش از رنگ آمیزی حتما دستورالعمل های ارائه شده از طرف سازنده را مطالعه کنید و برای اطمینان از کسب نتیجه مناسب، از راهنمایی ها و دستورات مورد اشاره آگاهی یابید.

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی