وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

مطالب و مباحث تخصصی معماری و شهرسازی و دیگر علوم وابسته را با ما مطالعه نمایید...




در اين وب
در كل اينترنت
  • قالب وبلاگ
  • تبلیغات

    طبقه بندی موضوعی

    خبرگزاری مهر: براساس تازه‌ترین گزارش کمیسیون تغییر اقلیم و سلامت «لنست» تا ۹۰ سال آینده به دلیل افزایش سطح دریاها در نتیجه ذوب یخ‌های قطبی، بیش از یک میلیارد نفر از جمعیت جهان ناچار به مهاجرت خواهند شد.

    دکتر میثم طباطبایی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با ارائه گزارش سال ۲۰۱۷ کمیسیون تغییر اقلیم و سلامت Lancet، مهم ترین چالش قرن بیست و یکم را کمبود مواد غذایی و سوءتعذیه عنوان کرد و اظهار داشت: هر درجه افزایش دمای جهانی در نتیجه تغییر اقلیم می تواند منجر به ۶ درصد کاهش تولید گندم و ۱۰ درصد کاهش تولید برنج شود.

    رئیس انجمن علمی سوخت های زیستی ایران با بیان اینکه تغییر اقلیم و پیامدهای آن تاثیرات ژرفی بر ابعاد مختلف زندگی بشری از جمله سلامت گذاشته است، گفت: نتایج گزارش بین المللی در این زمینه در مجله بین المللی The Lancet با ضریب تاثیر ۴۸ در ۳۱ اکتبر ۲۰۱۷ نشان می دهد در ۱۵ سال گذشته ۱۲۵ میلیون نفر به تعداد افراد متاثر از پیامد گرمایش جهانی افزوده شده اند.

    طباطبائی با اشاره به آمار مهاجرت در دهه های آینده بر اثر تغییرات اقلیمی تصریح کرد: براساس تازه ترین گزارش کمیسیون تغییر اقلیم و سلامت لنست طی ۹۰ سال آینده به دلیل افزایش سطح آب دریاها در نتیجه ذوب یخ های قطبی، بیش از یک میلیارد نفر از جمعیت جهان مجبور به مهاجرت خواهند شد.

    عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ادامه داد: میزان ذرات معلق کوچک تر از ۲.۵ میکرون در ۸۷ درصد شهرهای جهان از استانداردهای سازمان بهداشت جهانی (WHO) بالاتر است که این میزان به مراتب از آمار قبلی نیز بیشتر است.

    به گفته عضو کمیسیون تغییر اقلیم و سلامت Lancet، میزان بروز حوادث متاثر از تغییرات آب و هوایی در ۱۵ سال گذشته، ۴۶ درصد افزایش داشته است که این امر منجر به خسارت های اقتصادی به میزان ۱۲۹ میلیارد دلار شده و متاسفانه ۹۹ درصد این خسارت ها به کشورهای با درآمد پایین، تحمیل شده است.

    وی با بیان اینکه به خاطر پدیده گرمایش جهانی، طی ۱۵ سال گذشته در بخش کشاورزی، بهره وری کار به میزان ۵.۳ درصد کاهش یافته است، تصریح کرد: این امر می تواند شرایط زندگی و اشتغال در جوامع روستایی را به مخاطره اندازد.

    طباطبائی با تاکید بر اینکه تامین روزافزون انرژی از منابع فسیلی یکی از مهم ترین عواملی است که در گرم شدن کره زمین نقش بسزایی داشته، گفت: انتشارات ناشی از این استفاده گسترده، جهان را به نقطه غیرقابل برگشت نزدیک کرده است؛ تا حدی که چنانچه اقدام عاجل صورت نگیرد، تغییر اقلیم و گرمایش جهانی می تواند تمام دستاوردهای بشریت در حوزه سلامت را که طی نیم قرن گذشته حاصل شده، نقش بر آب کنند.

    رئیس کمیته استاندارد سوخت های زیستی درباره راهکارهای تامین سلامت نسل های آینده خاطرنشان کرد: گسترش استفاده از انرژی های تجدیدپذیر مانند سوخت های زیستی (بیواتانول، بیودیزل و…) یکی از راهکارهای حیاتی است که باید در این حرکت همه جانبه با هدف تامین سلامت نسل فعلی و تضمین سلامت نسل های آتی با جدیت مدنظر قرار گیرد.

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی