معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی در جلسه نظام پایش برنامههای وزارتخانه با بیان اینکه «اعضا و نمایندگان سازمانها و شرکتهای تابعه تا پایان هفته برنامههای خود را به دفتر معاونت برنامهریزی ارسال کنند.» گفت: در نظر داریم در پایان دو هفته آینده برنامههای سال ۹۷ به همراه برنامه ۵ ساله ششم توسعه آماده و پایش شوند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی جلسه نظام پایش برنامههای وزارت راه و شهرسازی به ریاست امیر امینی معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی با حضور اعضا و نمایندگان معاونتهای برنامهریزی شرکتها و سازمانهای تابعه وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
مهدی قربانی مدیرکل دفتر آمار، اطلاعات و پایش برنامهها در جریان ارائه گزارش مربوطه اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی ۷۳ تکلیف قانونی در بخش حملونقل و مسکن و شهرسازی دارد که ۴۲ تکلیف مربوط بخش حملونقل و ۳۱ تکلیف مربوط به بخش مسکن است. در بخش حملونقل ۲۳ تکلیف مربوط به برنامههای توسعهای و ۱۹ تکلیف مربوط به برنامه ششم توسعه و در بخش مسکن ۳۱ تکلیف مربوط به برنامههای توسعهای و ۷ تکلیف مربوطه به احکام دائمی است.
وی افزود: از ۷۳ برنامه تکلیفی وزارت راه و شهرسازی ۵۰ مورد مطابق برنامه و ۱۸ مورد عقبتر از برنامه قرار دارد و ۵ مورد نیز جزو وظایف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.
مدیرکل دفتر آمار، اطلاعات و پایش برنامهها بیات داشت: تعداد احکام دائمی وزارت راه و شهرسازی ۳۷ عدد و تعداد تکالیف قانون برنامه ششم توسعه ۳۶ عدد است، با توجه به اینکه برخی از احکام و تکالیف دارای بیش از یک دستگاه اجرایی است، لذا بر اساس دستگاههای متولی بخش حملونقل و مسکنوشهرسازی ۹۰ عدد است.
قربانی خاطرنشان کرد: گزارش کاملی به تفکیک شرکتها و سازمانها از عملکرد آنها و میزان مطابقت یا عقبماندگی و دلایل آن از برنامههای تکلیفی تهیه شده است.
وی با اشاره به پیشبینی شاخصهای کمی برنامه ششم توسعه گفت: متوسط درصد تحقق شاخصهای کمی حملونقل ۷۴ درصد است که ۲۴ درصد از شاخصهای زیرساختی،۸۱ درصد در شاخصهای عملکردی، ۸۱ درصد در شاخصهای ناوگان و ۶۲ درصد بهطور مجزا سازمان هواشناسی پیشرفته داشتهاند.
در ادامه جلسه لیلا دژمان معاون دفتر آمار، اطلاعات و پایش برنامهها گزارشی از تصویب شاخصهای KPI وزارت راه و شهرسازی ارائه کرد و در رابطه با این گزارش بیان داشت: با هماهنگی دفاتر آمار و برنامهریزی سازمانها و شرکتهای تابعه وزارت راه و شهرسازی شاخصها پیشنهاد شد و پس از دریافت اطلاعات و انتقال آنها در سامانه نظارت آنلاین داشبورد مدیریتی، عملکرد هر یک از دستگاههای تابعه رسد میشوند.
وی افزود: سال گذشته در سامانه داشبورد مدیریتی، تعدادی از شاخصها ثبت شد و بخش تصویر بخشی حملونقل هر حوزه با شاخصهای کمی تعیینشده در مقایسه با عملکرد سال قبل مشخص میشد کجا عقبتر و کجاها مطابق برنامه است.
دژمان در ادامه گفت: در حال حاضر ۹۶ شاخص در بخش حملونقل و ۸۵ شاخص در بخش مسکن و شهرسازی تدوین شدهاند. در بخش حملونقل ۳۵ مورد مربوط به احکام کمی برنامه ششم است و ۵۸ مورد دیگر اقلامی هستند که با عملکرد جاری سازمانها ارتباط دارند و برای آنها نیز برنامهای تدوین شده است.
معاون دفتر آمار، اطلاعات و پایش برنامهها بیان داشت: از ۹۶ شاخص بخش حملونقل ۲۱ مورد در سازمان راهداری، ۲۱ مورد شرکت راهآهن، ۴ مورد شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل، ۱۰ مورد شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی کشور، ۱۰ مورد سازمان بنادر و دریانوردی، ۴ مورد سازمان هواشناسی و ۱۰ مورد نیز مربوطه به سازمان هواپیمایی کشوری است.
در ادامه این جلسه امیر امینی معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی خطاب به اعضا و نمایندگان سازمانها و شرکتهای تابعه تأکید کرد: تا پایان هفته برنامههای خود را به دفتر معاونت برنامهریزی ارسال کنند. در نظر داریم در پایان دو هفته آینده برنامههای سال ۹۷ به همراه برنامه ۵ ساله ششم توسعه آماده و پایش شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در فرایند جدید مباحث باید تفکیک و تکالیف شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل و شرکت راهآهن بهصورت جداگانه بارگذاری شوند.