وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

مطالب و مباحث تخصصی معماری و شهرسازی و دیگر علوم وابسته را با ما مطالعه نمایید...




در اين وب
در كل اينترنت
  • قالب وبلاگ
  • تبلیغات

    طبقه بندی موضوعی
    تهران؛ شهردار بازنشسته نمی خواهد
    با توجه به اینکه 28 گزینه ای که از سوی اعضای شورای پنجم شهر تهران به عنوان  کاندیداهای انتخابی شهرداری تهران هفته گذشته معرفی شدند، اما به نظر می رسد با توجه به قانون منع استفاده از افراد بازنشسته که در مجلس مورد بررسی قرار گرفته است، احتمال حذف برخی از این گزینه ها از سوی مراجع تصمیم گیر وجود دارد.

    به گزارش تیتر شهر: هر چند قانون منع استفاده از افراد بازنشسته در سمت های بالای مدیریتی موضوعی است که حتی اعضای شورای شهر تهران نیز از آن مطلع بودند اما باز نیز در معرفی گزینه های مورد تایید و احتمالی شهردار تهران این مساله رعایت نشده است.

     به همین دلیل احتمال حذف تعدادی از این گزینه ها از لیست نهایی شورای پنجم شهر تهران قوت بیشتری گرفته است.

    بر این اساس طبق بررسی های انجام شده افرادی همچون انصاری لاری، بی‌طرف، مرتضی بانک، مقیمی، حسینی مکارم و ویسه از جمله گزینه هایی هستند که به دلیل بازنشستگی انتخاب احتمالی آنها با ابهامات جدی قانونی روبرو می شوند.

     تا چندی پیش به دلیل تبصره 1 قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان، پست های سیاسی مانند  رؤسای سه قوه، معاون اول رئیس جمهور، نواب رئیس مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای نگهبان، وزراء، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونین رئیس جمهور، استانداران و سفراء و معاونین وزراء از قانون منع بکارگیری بازنشستگان مستثنی شده بودند که با تصویب اصلاح قانون در کمیسیون اجتماعی مجلس این تبصره به صورت اساسی تغییر کرده است.

    اما اخیرا نمایندگان مجلس مصوب کرده اند که در پی این مصوبه بر اساس ماده ۷۱ قانون خدمات کشوری فعالیت بازنشستگان در سمت های مدیریتی به غیر از بند الف(سران قوا)، بند ب(معاون اول رئیس جمهور، نواب رئیس مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای نگهبان) و بند ج(وزرا و نمایندگان مجلس شورای اسلامی) لغو شود، همچنین این مصوبه برای همترازهای این سمت ها نیز لغو خواهد بود.

    در حال حاضر اصلاحیه قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان در نوبت طرح در صحن علنی مجلس قرار دارد و بر این اساس علاوه بر شهردار تهران، معاونان وی نیز نمی توانند از افراد بازنشسته انتخاب شوند و طبیعتا شورا نباید در انتخاب  شهردار آتی به گونه عمل کند که با قانون جدید در تعارض باشد.
    پنجاه و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بررسی و انتخاب هفت گزینه نامزدی شهرداری تهران از ساعت 10 صبح سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.
     اعضای شورای اسلامی شهر تهران بر اساس آنچه آعلام کرده بودند بررسی و انتخاب هفت گزینه نامزدی شهرداری تهران را در دستور کار جلسه آتی خود قرار داده اند. 
    در این جلسه همچنین موضوعاتی از جمله بررسی یک فوریت طرح " الزام شهردای تهران به انجام الکترونیکی و اعلان عمومی اطلاعات معاملات شهرداری تهران" و بررسی چندین پرونده باغات  نیز در دستور کار قرار دارد. 
    در ادامه جلسه پنجا ه و هشتم  انتخاب نمایندگان کمیسیون های اصلی شورا در خصوص ماده واحده مصوبه الزام شهرداری تهران به انجام مطالعات توجیه اقتصادی، فنی و زیست محیطی کلیه طرحها و پروژه های شهرداری انجام خواهد شد. 
    همچنین انتخاب یک نفر نماینده شورای اسلامی شهر تهران در کمیته انضباطی رسیدگی به تخلفات مصوبه دستورالعمل مشارکت بخش خصوصی در بهره برداری از خطوط اتوبوسرانی ، مینی بوس رانی و میدل باس و ون شهر تهران در جلسه آتی شورا صورت خواهد گرفت.
     گرچه اعضای شورای شهر تهران سه ماه زمان برای بررسی گزینه های شهرداری دارند اما بنا به گفته علی اعطا، سخنگوی شورای شهر تهران فردا سه شنبه در پنجاه و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران نام هفت نفر از این بیست و هشت نفر نهایی خواهد شد و سپس به کاندیدای اصلی خواهند رسید. نکته قابل توجه گزینه های احتمالی سال تولد آنان است که بیشتر آنان در دهه 30 و برخی حتی در دهه 20 متولد شده اند. از این به بررسی سوابق این افراد خواهیم پرداخت.
    - محسن هاشمی رفسنجانی(1340)
    وی منتخب اول مردم تهران، رئیس شورای شهر و پسر بزرگتر اکبر هاشمی رفسنجانی (بهرمانی)، رئیس جمهور اسبق و نماینده و رئیس سابق مجلس خبرگان رهبری و رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام است. او که بیش از 70 درصد در میان مردم تهران محبوبیت دارد، دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک از دانشگاه پلی تکنیک مونترال کانادا می‌باشد.  محسن هاشمی نایب رئیس اتحادیه بین‌المللی حمل و نقل عمومی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا است و در گذشته در مشاغل گوناگون مانند رئیس دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس بازرسی ویژه ریاست جمهوری و عضو هیئت مدیره سازمان صنایع دفاع اشتغال داشته‌است. در زمان مدیریت وی متروی تهران راه اندازی شد و او تا ۱۳ اسفند ۱۳۸۹ بطور پیوسته عهده دار این سمت بوده‌است. محسن هاشمی در طول دوسال شهرداری محمود احمدی نژاد همچنان پست خود به عنوان مدیرعامل مترو را حفظ کرد. همچنین احمدی نژاد استعفای او را نپذیرفت.
    اما در تاریخ ۱۳ اسفند ۱۳۸۹ از سمت ریاست هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت متروی تهران کناره‌گیری کرد و شهردار وقت تهران محمد باقر قالیباف با استعفایش موافقت نمود و او را به سمت مشاور شهردار و عضو هیئت مدیره منصوب کرد. دردولت یازدهم به ریاست جمهوری روحانی عضویت هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی حمل و نقل ریلی کشور نیز به او واگذار شده است.
    با آغاز کار چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران ، محسن هاشمی جدی ترین گزینه اصلاح طلبان و اعتدال گرایان برای شهرداری تهران بود و رقابت نزدیکی با محمدباقر قالیباف برای احراز این پست داشت.
    در نهایت در روز ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ در جریان انتخاب شهردار توسط شورای شهر تهران، در دور اول رأی گیری قالیباف و محسن هاشمی هریک موفق به کسب ۱۵ رأی شدند و یک رأی سفید به صندوق انداخته شد. در دور دوم رأی گیری ، سرانجام قالیباف با کسب ۱۶ رأی در مقابل ۱۴ رأی محسن هاشمی و یک رأی سفید برای سومین دوره چهارساله شهردار تهران شد. ظاهراً حسین رضازاده که در دور اول به هاشمی رأی داده بود در دور دوم رأی ممتنع داده و الهه راستگو که دور اول رأی ممتنع داده بود، در دور دوم به محمدباقر قالیباف رأی داد. این در حالی است که او این روزها جدی ترین گزینه شهرداری تهران است اما نمایندگان مردم معتقدند نباید لیست امید به هم بریزد و با رفتن وی فردی از اصولگرایان به شورا راه خواهد یافت.
     
    - سید محمد علی افشانی
    سید محمدعلی افشانی سیاستمدار اصلاح طلب، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و استاندار فارس در دولت یازدهم است. وی معاون سابق وزیر آموزش و پرورش و رئیس سابق سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بوده است. در سابقه افشانی معاونت استانداری استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و سمنان نیز به چشم می‌خورد.
    - حبیب الله بی طرف(1335)
    حبیب‌الله بیطرف عضو اولین شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت بود و یکی از اعضای شورای رهبری شش نفره دانشجویان مسلمان پیرو خط امام بشمار می‌رفت، که در روز ۱۳ آبان ۱۳۵۸ جریان گروگان‌گیری در سفارت آمریکا را راهبری نمودند.  وی عضویت در هیئت امنا دانشگاه یزد، عضویت در کمیته برنامه‌ریزی آموزش‌های علمی - کاربردی وزارت مسکن و شهرسازی و هشت سال مشاور پژوهشگاه نیرو را در کارنامه خود دارد. وی در فاصله سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ در کابینه برای مدت ۸ سال، عهده‌دار وزارت نیروی ایران بود.
    - احمد ترک نژاد(1339)
    احمد ترک نژاد ۱۳۳۹ در شهرستان الشتر استان لرستان متولد و سیاستمدار اصلاح طلب است .از مهمترین عناوین وی می‌توان به معاون وزیر جهاد سازندگی در دولت ششم جمهوری اسلامی و استاندار استان کرمانشاه در دولت هشتم جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد. همچنین وی به مدت دو دوره متوالی نماینده اتاق بازرگانی تهران نیز بوده است.
    - قاسم تقی زاده خامسی(1336)
    وی دارای تجربه‌ای ۲۵ساله در مدیریت شهری را دارد و متولد مشهد است. تقی زاده ۶ سال معاون خدمات شهری کرباسچی در دوره حضورش در شهرداری تهران بوده است. وی که دارای کارشناسی ارشد عمران و هم اکنون مشاور اتاق بازرگانی تهران می باشد. تقی زاده در سال‌های ۶۶ تا ۷۱ معاون‌ فنی استانداری خراسان‌رضوی بوده است و هم اکنون شهردار مشهد می باشد.
    - پیروز حناچی(1343)
     دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و معاون معماری و شهرسازی وزیر راه در دولت یازدهم ،دانش‌آموخته معماری از دانشگاه تهران و فارغ‌التحصیل دکتری تخصصی مرمت شهری و باززنده سازی شهرهای تاریخی است .از حناچی به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی وزارت مسکن و شهرسازی، در صورت تفکیک وزارت راه و شهرسازی به دو وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت راه و ترابری نام برده می‌شود .حناچی در تاریخ بیست و پنجم مهر ماه ۱۳۹۶ طی حکمی از سوی محمدعلی نجفی، شهردار تهران به سمت معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران منصوب گردید .پیروز حناچی در دولت اول اصلاحات، معاون نظام مهندسی و اجرای ساختمان وزیر مسکن و شهرسازی و نخستین رئیس مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی معماری و شهرسازی و در دولت دوم اصلاحات، معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی بوده است. همچنین پیروز حناچی در دولت اول و دوم اصلاحات در فاصله سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴ به عنوان دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران خدمت کرده است. وی همچنین با حکم رئیس جمهور حسن روحانی، یکی از چهار عضو حقیقی شورای عالی میراث فرهنگی کشور است.
    - سید حسین مرعشی(1337)
    وی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی است و نمایندگی مردم در دوره‌های پنجم و ششم مجلس شورای اسلامی را در کارنامه دارد. او در دوران ریاست جمهوری آیت الله هاشمی رفسنجانی در دولت پنجم استاندار کرمان و در دولت ششم، رئیس دفتر او بود. او دو دوره نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی و در دوران ریاست جمهوری دولت اصلاحات معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بوده است. 
    - رضا ویسه(1334)
    معاون هماهنگی جهانگیری که متولد شهر کرج و دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف در رشته متالوژی می باشد، حضور خود را در دستگاه اجرایی در سال 59 و از جهاد سازندگی کرج آغاز کرد و سپس با عده ای از دانش آموختگان دانشگاه شریف گروهی را تحت عنوان گروه پژوهشی دانشگاه شریف راه اندازی کرد. ویسه در سال 62 به دلیل تخصصی که در رشته متالوژی داشت در سن 28 سالگی مدیرعاملی و رئیس هیات مدیره شرکت تامین ریخته گری را بر عهده گرفت و دو سال بعد در حالی که تنها 30 سال بیشتر نداشت مدیر آموزش سازمان گسترش و نوسازی صنایع یا همان ایدرو شد. به وی مرد در سایه صنعت کشور نیز لقب داده اند.
    - محسن مهر علیزاده(1335)
    محسن مهرعلیزاده استاندار کنونی اصفهان،  معاونت رئیس‌جمهوری و ریاست سازمان تربیت بدنی دولت اصلاحات و یکی از نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری نیز در سال ۸۴ بود. او خود برای انتخابات شورای شهر پنجم نامزد شد، اما پس از اعلام لیست‌نهایی شورای‌عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان انصراف داد. او رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و عضو هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش است. وی در دوره اول دولت اصلاحات استاندار خراسان بوده است.
     
    - علی اوسط هاشمی(1337)
    استاندار سابق استان سیستان و بلوچستان  ، معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در دولت دوازدهم می باشد. در سوابط وی معاونت سیاسی و امنیتی استانداری تهران نیز ذکر شده است.
    - انصاری لاری(1339)
    استاندار سابق بوشهر (مهر ماه ۱۳۷۶ تا شهریور ماه ۱۳۷۸)، استاندار سابق استان فارس (۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴) و رئیس سازمان ثبت احوال ایران در دولت اصلاحات می‌باشد. وی قبل از انتصاب به سمت‌های سیاسی، مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است و همچنین مدتی نیز معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال بود. وی در حال حاضر مدیر عامل منطقه آزاد کیش منصوب می باشد. از انصاری لاری به عنوان سیاسی ترین استاندار فارس یاد می شود. وی همچنین در گذشته در خصوص گمانه زنی های او برای بازگشت به استانداری فارس عنوان کرده بود که بازگشت وی به مسوولیت استانداری فارس ضرورتی ندارد .  
    - مرتضی بانک(1334)
     وی که عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری اسلامی ایران، معاون پژوهشکده و معاون دفتر و مشاور مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور حسن روحانی است. وی در دوره اکبر هاشمی رفسنجانی، استاندار کرمان و معاون اداری مالی وزارت امور خارجه در دوره اصلاحات بوده‌است.
    - محمد علی پنجه فولادگران(1332)
    وی که لیسانس مهندسی راه و ساختمان ، کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای (شهرسازی) ؛ کارشناس رسمی دادگستری در رشته ابنیه و مستحدثات فرودگاهی است از گزینه های جدیدی است که به تازگی توسط برخی اعضای شورای شهر تهران مطرح شده است؛ در سوابق پنجه فولادگران استانداری سمنان را نیز حدود 54 ماه به چشم می خورد.
    - اسماعیل تباردار(1336)
    وی از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۴ استاندار استان بوشهر و از سال ۱۳۹۶ تاکنون استاندار فارس بوده‌است. شهردار گچساران در دهه 60، مدیر کل دفتر فنی استان کهگیلویه و بویر احمد، معاون عمرانی استانداری بوشهر در زمان استانداری ندیمی بوشهری و انصاری لاری، معاون برنامه ریزی استانداری گیلان، معاون استانداری فارس در زمان استانداری انصاری لاری، استاندار بوشهر 81 الی 84 و مدیرعامل پارس شمالی را در کارنامه خود دارد.
    - محمد مهدی تندگویان(1353)
    عضو شورای شهر چهارم این روزها برای تصدی شهرداری تهران مطرح است. وی که در زمره جوان ترین کاندیداهای تصدی شهرداری می باشد. وی امروزه وزیر ورزش و جوانان دولت دوازدهم است اما در دوره چهارم شورای شهر تهران سخنگوی فراکسیون اصلاح طلبان شورای شهر بود.  مهدی تندگویان فرزند محمدجواد تندگویان (وزیر نفت ایران در کابینه محمدعلی رجایی) است.
    - محمود حجتی(1334)
     عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی و وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران است. وی در گذشته به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انجام خدمت کرده محمود حجتی در دولت دوازدهم نیز مورد اعتماد مجلس شورای اسلامی برای کسب مجدد وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت.
    - سید محمود حسینی(1334)
    معاون تبلیغات و انتشارات سپاه منطقه ۲، معاون امور استانی واحد فرهنگی بنیاد شهید، عضو هیئت علمی و مسئول بخش فرهنگی جهاد دانشگاهی اصفهان، رئیس طرح و برنامه‌ریزی نیروی انسانی شرکت ملی گاز ایران و استاندار اصفهان و  سیستان و بلوچستان به مدت پنج سال در کارنامه دارد. از جمله اتفاقات دوران مسئولیت حسینی به عنوان استاندار، حادثه معروف به سمیرم بود که در پی اعتراض مردم به دلیل تقسیمات جدید کشوری منجر به دخالت پلیس شد و ۴ نفر کشته شدند
    - محمد حقانی (1322)
    محمد حقانی که به پدر مدیریت شهری ایران معروف است زیرا تمام عمر خود را در سیستم مدیریت شهری گذرانده استت، وی که عضو فعال شورای چهارم شهر تهران بود، در زمان حضورش به عنوان نماینده شورای شهر از منتقدین جدی قالیباف و مصوبات مربوط به برج باغات بود. او همچنین معاون اسبق شهردار تهران بوده است
    - مصطفی سلیمی
    شهردار منطقه 3 و سرپرست سابق شهرداری تهران نیز به عنوان یکی از گزینه های تصدی شهرداری نیز معرفی شده است. وی که سوابقی چون مدیرکل حراست شهرداری تهران، شهردار منطقه ۱۸ تهران، مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری تهران، شهردار منطقه ۶ و شهردار منطقه ۲۱ دوره مدیریت باقر قالیباف را در کارنامه خود دارد برادر دو شهید می باشد و مسئولیت ارزشیابی و کنترل عملکرد وزارت کشور، مسئول رسیدگی به شکایات وزارت کشور و مدیر کل حراست شهرداری تهران و هیات مدیره باشگاه فرهنگی ، ورزشی پرسپولیس از جمله سمتهای قبلی او بوده است. 
    - محمدرضا عارف(1330)
    وی که کاندید دو دوره قبل ریاست جمهوری بود در روزهای پایانی به نفع حسن روحانی کناره گیری کرد و این روزها به عنوان رئیس فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی فعالیت می کند. عارف در کارنامه خود ریاست بنیاد امید ایرانیان، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو پیوسته و رئیس گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و رئیس هیئت مدیرهٔ بنیاد باران ارا دارد. بنا به ادعای سخنگوی شورای شهر تهران عارف از اعضا خواسته تا نامش را در میان کاندیداها نیاورند این در حالی است که چند روز گذشته او برای آمدن به شهرداری تهران ابراز تمایل کرده و در این راستا برخی اعضای شورای شهر نیز با او دیدار داشته اند.
    - فرشید گلزاده(1354)
    وی که نزدیک به 2 سال و نیم پیش به عنوان عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه از سوی بانک ملی ایران انتخاب شد،  مشاور محمدرضا عارف در انتخابات ریاست‌جمهوری بوده است. وی در سال ۱۳۹۵ به عضویت غیرموظف هیئت مدیره باشگاه فوتبال پرسپولیس تهران درآمد. او هم‌اکنون یکی از اعضای هیئت مدیره بنیاد امید ایرانیان است. نام وی در زمره افرادی است که فیش های حقوقی نجومی یعنی ماهانه 24 میلیون تومان دستمزد دریافت می کرده اند به چشم می خورد.
    - سمیع الله حسینی مکارم(1339)
    سرپرست فعلی شهرداری تهران و معاون اداری مالی محمد علی نجفی بوده است. او همچنین سابقه معاونت توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاونت سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران، معاون طرح و برنامه پست بانک، مدیر کلی بودجه و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش، سرپرست مدارس ایران در شبه قاره هند و رئیس آموزش و پرورش منطقه ۱۴ تهران را نیز در کارنامه خود دارد. از وی به عنوان مدیر قالیبافی نیز یاد می کنند.
    - محمد حسین مقیمی(1329)
    او استاندار تهران در دولت دوازدهم است اما در گذشته مسئولیتی در خصوص برگزاری انتخابات نیز بر عهده داشته است. مقیمی در سال ۱۳۵۸ شهردارخمین و در سال ۱۳۶۸ قائم‌مقام معاون اجرایی رئیس‌جمهور هاشمی رفسنجانی بود. مقیمی همچنین مدتی معاون سیاسی وزیر کشور (۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۳ تا ۱۴ شهریور ۱۳۹۵) و قائم مقام وزیرکشور نیز بوده است.
    - مناف هاشمی(1346)
    نام استاندار گلستان در میان اسامی کاندیداهای شهرداری تهران نیز به چشم می خورد. وی که پیش از این معاونت توسعه و پشتیبانی و جانشینی وزارت ورزش و جوانان را برعهده داشت. هاشمی در دوران مدیریت محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران مسئولیت‌هایی همچون معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شهری،  قائم مقام معاونت خدمات شهری، مدیرکل تشخیص و وصول درآمد را بر دوش داشته است؛ و با روی کار آمدنحسن روحانی به معاونت وزارت ورزش و جوانان منصوب شد و بعد از استعفای محمود گودرزی، سرپرست وزارت ورزش و جوانان شد.
    - حجت الله میرزایی
    نام معاون برنامه ریزی محمد علی نجفی نیز در میان شهرداران پایتخت به چشم می خورد. میرزایی دارای سابقه تحصیل در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در حوزه اقتصاد نظری، توسعه و برنامه ریزی و اقتصاد است.
    او علاوه بر عضویت هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، پیش از این معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل موسسه سیاست پژوهی صبا وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری بوده است. در کارنامه اجرایی و پژوهشی میرزایی مشاوره، برنامه‌ریزی و اجرای ده‌ها پروژه در مناطق مختلف کشور با اهداف توسعه روستایی، شهری، صنعتی و سرمایه‌گذاری به چشم می‌خورد.

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی