آنچه در طول 70 روز فعالیت محمد علی نجفی شهردار تهران بسیار بارز بود؛ تغییرات پی در پی مدیران و معاونان شهرداری تهران بود. به عبارت دیگر هنوز شهرداری تهران در گیر و دار انتصابات خود است تا بعد از بسته شدن کامل این پرونده شاید بیشتر به مسائل و موضوعات شهری بپردازد.
آنچه در طول 70 روز فعالیت محمد علی نجفی شهردار تهران بسیار بارز بود؛ تغییرات پی در پی مدیران و معاونان شهرداری تهران بود. به عبارت دیگر هنوز شهرداری تهران در گیر و دار انتصابات خود است تا بعد از بسته شدن کامل این پرونده شاید بیشتر به مسائل و موضوعات شهری بپردازد.
به گزارش تیتر شهر: هنوز مدیران زیادی در صف انتظار تودیع و معارفه هستند. البته باید به این تعداد ود معاون شهردار تهران در حوزه های خدمات شهری و اجتماعی وفرهنگی را نیز باید اضافه کرد. هر چند که محمد علی نجفی سعی داشت تا در همان روزهای اول معاون اجتماعی و فرهنگی و خدمات شهری خود را تغییر دهد؛ اما توصیه شد تا تغییر این دو معاون که قسمت زیادی از برنامه ریزی های انجام شده در خصوص برگزاری مراسم اربعین را برعهده داشتند به بعد از این ایام موکول شود.
در همان زمان ولی الله شجاع پوریان به عنوان تنها گزینه معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در خبرهای درگوشی معرفی شد. به نظر می رسد که شهردار تهران تصمیم خود را در انتصاب شجاع پوریان به جای مجتبی عبداللهی به عنوان معاون گرفته است.
اما هر چند از همان ابتدا گزینه هایی برای معاونت خدمات شهری عرفی شدند که آخرین آنها مصطفی سلیمی بود اما با انتصاب وی به عنوان شهردار منطقه 3 این این گزینه حذف شد. برخی از منابع از ابقای مجتبی یزدانی در سمت خود خبر می دهند. اما آنچه مسلم است؛ در سازمان های زیر مجموعه خدمات شهری حتما موجی از تغییرات به راه خواهد افتاد.
سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران یکی دیگر از سازمان هایی است که در انتظار تغییر مدیریتی خود به سر می برند. هر چند در روزهای اخیر موجی از خبرهای درگوشی بازگشت دوباره میثم امرودی معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار قبلی به گوش می خورد که انتصاب وی به عنوان رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به آقای شهردار از سوی اصلاح طلب ها توصیه شده است؛ اما آنچه مسلم است، این است که امرودی در اجرای طرح انضباط شهری نتوانست انتظارات شهردار قبلی را اجرا کند و محله هرندی به عرصه تبلیغات تصویری این معاون تبدیل شد که همین مساله با اعتراض اهالی محله محروم و آسیب دیده هرندی روبه رو شد.
شهروندان ساکن این محله به فیلمبرداری هایی که از بازدیدهای شبانه امرودی از بوستان های محدوده شوش می شد و به مانند یک فیلم سینمایی همراهان از ابزار و ادوات سینمایی استفاده می کردند؛ معرض شدند چرا که اعتقاد داشتند این کارها مشکلات این محله را کم نمی کند.
با اجرای قانون منع بکارگیری بازنشسته ها، باید شاهد تغییرات گسترده در شهرداری تهران باشیم.
قانون منع بکارگیری بازنشسته ها به صورت جدی اجرایی شده و سازمان بازرسی کل کشور به افراد بازنشسته شاغل، هشدار داده که به سرعت از سمت خودد کناره گیری کنند.
این قانون که دولت نیز خود را مصمم به اجرای آن نشان داده است، در حال اجرا است اما هنوز شاهد کناره گیری یا بازنشستگی فرد بازنشسته ای از سمت های رسمی و دولتی خود نبوده ایم.
چند روز قبل برخی رسانه ها استعفای مدیرعامل تیم پرسپولیس را به این موضوع ارتباط دادند اما وزارت ورزش بلافاصله با این استعفا مخالف کرد تا نشان دهد که حداقل این وزارت خانه مقید به اجرای قانون نیست.
اما ماجرا زمانی جالب می شود که بدانیم معاونان تازه منصوب شده شهردار تهران نیز جزو افراد بازنشسته به شمار می روند.
این انتصاب ها در همان زمان مورد اعتراض اعضای شورای تهران قرار گرفت و آنها به شهردار بابت انتصاب افراد بازنشسته بجای جوانان خرده گرفتند.
در این زمینه اما اندکی بعد تعدادی از اعضا به توجیه پرداختند و معاونان شهردار را با معاونان وزرا مقایسه کردند.
حال اما خبر می رسد که معاونان شهردار در آستانه برکناری هستند و بزودی خانه نشین خواهند شد.