به گزارش «صما»در این نشست حامد حوری جعفری از شرکت بهینهسازی مصرف سوخت ،جعفر امین مقدم از شهرداری یزد ،همت علی عبدی نژاد مدیرکل شرکت عمران شهرهای جدید ،مجید جی افرام و احمدرضا طاهری اصل از شورای مرکزی سازمان نظاممهندسی ساختمان ،سهراب ویسه از مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی ،خلیل نیکزاد از سازمان ملی زمین و ساختمان ،محمدرضا امینی از شرکت سرمایهگذاری مسکن ،امید شاکری مدیرکل امور پژوهش وزارت نفت ،محمدجعفر علیزاده مدیرعامل سازمان مجری ساختمان تأسیسات دولتی و عمومی، حمید علوی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، سعید ظریف، علی زهره وند و محمدحسین فرخیان از مجتمع رسانهای ساختمان حضور داشتند .
در ابتدای این نشست شکرچی زاده بابیان ابراز خرسندی از حضور یکایک اعضا و نمایندگان سازمانهای مختلف گفت:از تمامی اعضا درخواست دارم در خصوص جزییات 7پنل تائید شده همایش تا 20فرصت باقیمانده (20آذر) به توافق رسیده و در جلسات بعدی در خصوص این جزییات صحبت کنند .
در ادامه بهروز کاری رئیس بخش انرژی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نیزبابیان پیشینه همایش ساختمان پایدار مصرف بهینه انرژی گفت: این همایش در ادامه موفق دو همایش قبلی یعنی همایش برچسب انرژی ساختمان و همایش بینالمللی اجرای قوانین انرژی در ساختمان است. این دو همایش توانست تأثیرگذاری مطلوبی در بخش انرژی داشته باشد. در جلسه فوق نیز مقررشده در خصوص جزییات پنل های همایش صحبتهای کاملی انجام بگیرد.
بنابراین گزارش بعد از گفتمانهای متعدد مقرر شد تا در هفته آینده کمیته مذکور جزییاتی کاملی از پنل های همایش شامل سخنرانها و زمان اجرا و چگونگی اجرا به کمیته فوق اعلام شود.
همچنین در این نشست پیشنهادهایی شامل افزایش ظرفیت نهادهای دانشگاهی بیشتر، استفاده از صداوسیما و آموزشو پرورش برای بالا بردن آموزش و فرهنگ عمومی استفاده بهینه از انرژی، معرفی و ارائه سوابق برگزاری همایش و ظرفیتهای محتوایی این همایشها، ارائه تجربیات سازمان مجری ساختمان تأسیسات دولتی و عمومی بهخصوص پروژههای کلیدی ازجمله بیمارستانی، استفاده از فناوریهای نوین و سیستمهای گرمایش و سرمایشی در پروژه بزرگ دولتی توسط سازمان مدیریت دولتی، و جز 1 از بند الف ماده 44 کاهش تلفات 5 درصد انرژی در صنعت ساختمان ارائه شد تا در جلسههای بعدی کمیته موردبررسی قرار بگیرد.
قابلذکر است 7 پنل فوق شامل راهکارهای عملی بهینهسازی مصرف انرژی در ساختمانهای در حال ساخت و موجود، ساختمانهای با رتبه انرژی برتر – مؤلفههای تجویزی و کارکردی مطرح، نقش مصالح و فناوریهای نوین ساختمانی در ارتقاء انرژی، راهکارهای ممکن برای هماهنگی فعالیتها و همافزایی نهادها (با تعیین حوزه مسئولیتها) در جهت اجرای قوانین و آئیننامههای حوزه بهینهسازی مصرف انرژی در ساختمان، الگوهای موفق در اجرای مبحث 19 و الگوهای مطرح برای ساختمانهای سبز، نقش مسائل اجتماعی و فرهنگی در ایجاد بستر و پذیرش جامعه در حوزه بهینهسازی مصرف انرژی و حرکت به سمت ساختمانهای پایدار و پنل نقش تکنولوژیها و تأسیسات الکتریکال و مکانیکال است.
سومین همایش ملی ساختمان پایدار، مصرف بهینهسازی انرژی با همکاری سهجانبه مجتمع رسانهای راه و ساختمان، سازمان نظاممهندسی کشور و مرکز تحقیقات مسکن راه و شهرسازی در 20 و 21 آذرماه برگزار خواهد شد.