به گزارش تیترشهر: علی محمد مختاری در صحن علنی هفتمین جلسه شورا با تاکید بر اینکه سفیدبالک ها در اکثر کشورهای جهان وجود دارند و 5 سال طول کشید تا مشکلات ناشی از این آفت در جهان کاهش یابد، تصریح کرد: در خردادماه سال 94 در سه الی 4 نقطه سفید بالک ها دیده شدند و شهرداری توانست بدون استفاده از سموم شیمیایی با شیوه مکانیزه شاهد لز بین رفتن این آفت باشد. بازگشت این آفات در مردادماه سال 95 و امسال نیز از 15 مردادماه در دو الی سه منطقه بودیم.
وی ادامه داد: رفع معضلات سفید بالک ها با کمک موسسه گیاه پزشکی شهر تهران و جهاد کشاورزی امکان پذیر است و در این راستا نیز اقداماتی انجام دادیم و از سموم گیاهی کم خطر استفاده کردیم. به طوری که از یک شب تا 5 صبح با پاشیدن سمومی همچون پاترین اب شویه انجام میدهیم.
مختاری با اعلام اینکه برای رفع مشکلات سفید بالکها باید همه دستگاههای مرتبط همکاری کنند، خاطرنشان کرد: در برخی نقاط که جمعیت این آفات از بین نمی رود، مبارزه فیزیکی و مکانیکی انجام میشود. اما نکته حائز اهمیت آن است که برای همکاری های دو سویه در سال 94 اولین جلسه با جهاد کشاورزی را داشتیم که در آن جلسه وزیر اعلام کرد اقدامات لازمه به آنان بازمی گردد و همه باید همکاری کنند، هرچند سفید بالکها برای انسان و فضای سبز مشکلی ندارند.
تعلل قالیباف در مبارزه با سفید بالک ها
این صحبت ها در حالی مطرح شد که در جلسه پیشین شورا محسن هاشمی هدف از نصب برچسب های زرد روی درختان را تنها سرشماری سفید بالک ها عنوان کرده بود.
حجت نظری عضو شورای شهر در ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش درباره مگسهای سفید اظهار داشت: شهرداری تهران به ابتکار سازمان بینالمللی برای مبارزه با این حشرات اقدام به چسباندن برگههای زردی به درختها کرده است که این برگهها زود به زود از مگسهای سفید پر میشود.
وی افزود: تعویض این برگههای زرد را شهرداری اعمال میکند و باید شهرداران مناطق اهتمام بیشتری در این زمینه داشته باشند.
در ادامه هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش گفت: چسبها برای مبارزه با مگسهای سفید نیست بلکه این برچسبها برای این است که مشخص شود در کدام مناطق مگسهای سفید بیشتری وجود دارد.