شهرداری برخورد می کند؛ ایران مال تهدید/ تهدید ایران مال به خارج کردن سرمایه خود از کشور؟
به گزارش تیترشهر: پروزه ایران مال از آن دست پروژه هایی است که این روزها تبدیل به نمادی برای تخلفات ساختمان سازی در پایتخت شده است.
پروژه ای که میزان تخلفاتش آنقدر زیاد است که شهرداری در نوع برخورد با این تخلفات بازمانده است. حال اما مالک ایران مال با ارسال جوابیه ای به افشاگری های رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران پاسخ داده است.
ایران مال در این جوابیه آورده است: «حتی در صورت اثبات تخلف، پرونده به کمیسیون ماده ۱۰۰ رفته و مالک آن مطابق قانون جریمه خواهد شد... به طور قطع اگر تخلفی در این پروژه صورت گرفته باشد مالکان آن تا ریال آخر جریمه آن را پرداخت خواهند کرد...» این جمله نشان می دهد که آنها امیدوار به تبرئه هستند و حتی در صورت احراز تخلف، امید به پرداخت جریمه دارند.
این در حالی است که کمیسیون ماده 100 در بسیاری از موارد که تخلفات به شهروندان معمولی مربوط می شده، رای به قلع و قمع داده و انتظار از این کمیسیون این است که در صورت مرز شدن تخلفات ایران مال نیز حکمی را صادر کند که در رابطه با شهروندان معمولی صادر می کند.
این انتظار از کمیسیون ماده 100 انتظار کمی نیست که مردم دارند و حالا شورا و شهرداری که مدعی برخورد قاطع با مفاسد هستند، برای اثبات خود به شهروندان، می بایست در این پروژه مماشات را کنار بگذارند.
اما نکته جالب در جوابیه ایران مال به سخنان سالاری این است که آنها تخلفات خود را پشت موضوعاتی مانند اشتغالزایی و رونق اقتصادی مخفی کرده اند و انتظار دارند که چون چندین و چند کارگر را به کارگرفته اند، احدی به تخلفاتشان رسیدگی نکند.
در این توضیحات آمده است: «امروزه در شرایطی که بیکاری به مسالهای بزرگ برای دولتمردان تبدیل شده، دانستن این مطلب خالی از لطف نیست که این مجموعه در زمان ساخت، روزانه برای حدود ۲۰ هزار نفر طی شش سال بهطور مستقیم و به عبارتی اشتغال پایدار به میزان ۴۳ میلیون نفر-روز ایجاد کرده است. پس از بهرهبرداری، اشتغال مستقیم بیش از ۱۸ هزار نفر به صورت مستقیم و حدود ۱۰۰ هزار نفر بهطور غیرمستقیم در این بازار بزرگ، تأثیر ویژهای در رفع معضل بیکاری خواهد داشت و با کمک در ایجاد زیرساخت مناسب برای ورود سرمایههای بیشتر، سرآغازی بر حرکت یک اقتصاد مستحکم و پویا خواهد بود و با جلوگیری از خروج ارز و بازاری رو به رشد، همراه با جذب گردشگران از سراسر جهان، نویدبخش آیندهای درخشان برای ایران اسلامی خواهد بود.
حال سوال اینجاست در کشور ما تاکنون در کدام پروژه خصوصی یا حتی دولتی چنین اشتغالی ایجاد شده است؟ آن هم در شرایطی که با توجه به وضعیت تولید و ساختوساز کمتر کسی حاضر به پذیرش ریسک سرمایهگذاری در چنین بخشی است!»
جالبتر آنکه آنها به وضوح مسئولان کشور را تهدید به خارج کردن سرمایه های خود از کشور می کنند و در بندی دیگر می آورند: «پر واضح است که سازندگان این مجموعه میتوانستند بدون دغدغه، چنین حجم سرمایهای را به خارج از کشور بهویژه در یکی از شیخنشینان حاشیه خلیج فارس برده و با روی گشاده از انواع و اقسام تسهیلات آنان بهرهمند شوند...»