وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

مطالب و مباحث تخصصی معماری و شهرسازی و دیگر علوم وابسته را با ما مطالعه نمایید...




در اين وب
در كل اينترنت
  • قالب وبلاگ
  • تبلیغات

    طبقه بندی موضوعی

    به گزارش تیتر شهر؛ بارش برف در کشور مشکلات زیادی را برای هموطنان و همشهریانمان ایجاد کرد. از در راه ماندگان گرفته تا نا مناسب بودن راه های درون شهری همگی بر نداشتن مدیریت بحران در کشور صحه گذاشت این در حالی است که رییس سازمان مدیریت بحران کشور برای این نا هماهنگی دلایل دیگری عنوان کرد.
    رییس سازمان مدیریت بحران کشور در پاسخ به سوالی در مورد اقدامات انجام شده در پی بارش برف اخیر خاطر نشان کرد: ما قطعا برای انجام بهتر وظایف دستگاه‌ها نظارت می‌کنیم؛ در مورد برف اخیر سازمان هواشناسی اعلام هشدار کرده و چندین هشدار داده و این هشدارها به مردم اطلاع داده شده بود. پیش بینی‌هایی نیز انجام شده بود اما موارد مطرح شده از سوی هواشناسی هشدار بود و اخطار نبود. هواشناسی گفته بود در ارتفاعات بارش برف رخ می‌دهد البته این دلیل نمی شود که ما برای بدترین شرایط خود را آماده نکنیم و دستگاه‌های مختلف مدیریت بحران باید خود را برای بدترین شرایط آماده کنند.
     نجار بااشاره به بارش برف در تهران افزود:‌ ضمن اقداماتی که انجام شد نقصان زیادی هم داشتیم این بحث‌ها هم در زمینه راه‌ها به چشم می خورد هم در مورد تهران؛ خوشبختانه سعی کردیم راه‌های خطرناک را مسدود کنیم. بین ۵ تا ۶هزار نفر را در جمکران و استانهای میانی کشور اسکان دادیم و اقدامات پیشگیرانه را انجام دادیم، البته واقعیت این است که مردم باید به ما کمک کنند؛ وقتی هشداری داده می شود مردم باید رعایت و توجه کنند آیا همه خودرو ها زنجیر چرخ داشتند؟ چرا به هشدارها بی توجهی شده و از زنجیر چرخ استفاده نشد؟
    نجار با اعلام آمارهای امداد رسانی گفت: در ۲۰۹ محور امداد رسانی انجام شد بیش از ۶۵ هزار و ۵۰۰ نفر مورد امداد رسانی قرار گرفته، ۲۳ هزار نفر اسکان داده شدند و طی همین مدت ۳۰۰۰ خودرو رها سازی شد. نیروهای امدادی همه پای کار بودند و  ۶۸ نفر نیز در این حادثه مصدوم و ۱۶۴ نفر خدمات درمانی سرپایی دریافت کردند.
    با توجه به سوالات رییس سازمان مدیریت بحران کشور چندین نکته وجود دارد؛  ابتدا اینکه مدیران مشخص کنند تفاوت هشدار با اخطار برای متولیان امر بحران چیست و آیا هواشناسی باید به طور دقیق مشخص کند؛ چه مقدار بارندگی با چه میزان و در چه نقاطی نزول می کند تا مدیریت بحران در آن نقطه تلاقی صورت گیرد و اساسا معنای هشدار هواشناسی تذکر به مردم است یا مسئولین؟ 
    این روزها جای مطالبه گران عوض شده و بسیاری از متولیان امر، مردم را پیکان اتهامات خود قرار می دهند، نمی توان مردم را مسئول در راه ماندگی و یا رها کردن ماشین ها دانست. بلکه متولیان امر در بدترین شرایط، باید مشکلات را به خوبی رفع کنند؛ همانگونه که در کشورهای دیگر به طور مداوم نزولات با حجم بسیار بیشتری وجود دارد اما فعالیت کلیه فرودگاهها، راهها و خدمات به وقت دیگری موکول نمی شود؛ در پایان  این که حدود 3000 خودرو در مدت بارش برف رهاسازی شده است؛ این خبر بدین معناست که مدیریت بحران و متولیان امر راهداری به وظایف خود به درستی عمل نکرده اند؛ چرا که حجم بارش متناسب با رها شدن این تعداد خودرو نبوده  و باید مدیران بحران را مدیریت کنند نه آنکه پس از بحران غافلگیر شوند.

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی