به دنبال ارائه گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه دولت از سوی رئیسجمهور، وزارت راه و شهرسازی نیز در گزارشی عملکرد ۱۰۰ روزه این وزارتخانه را در دو حوزه سخت افزاری و نرم افزاری و در ۲۵ بند، اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، به دنبال گفتوگوی زنده تلویزیونی رئیسجمهوری و ارایه گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه دولت، وزارت راه و شهرسازی که سکانداری آن را در دولت دوازدهم نیز دکتر عباس آخوندی برعهده دارد گزارشی از عملکرد ۱۰۰ روزه این وزارتخانه را در دو حوزه سخت افزاری و نرم افزاری در ۲۵ بند، ارایه کرد.
۱۱ اقدام موثر وزارت راه و شهرسازی در حوزه سخت افزاری در ۱۰۰ روزه دولت دوازدهم:
۱. تکمیل خطوط ریلی ارتباط دهنده ۳ مرکز استان کرمانشاه، رشت، ارومیه و خواف به شبکه ریلی کشور بطول ۱۳۴ کیلومتر
۲. بهرهبرداری از ۵۴ کیلومتر آزادراه (آزاد راه غربی اصفهان بطول ۱۴کیلومتر و قطعات ۱ و ۲ آزادراه تبریزـ ارومیه به طول ۴۰ کیلومتر)
۳. تکمیل و بهرهبرداری از ۲۳۷ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی با اعتباری بالغ بر ۹۲۰۰ میلیارد ریال (احداث ۱۸۰کیلومتر بزرگراه با اعتباری معادل ۷۸۰۰ میلیارد ریال و احداث۸۷ کیلومتر راه اصلی با اعتباری معادل ۱۴۰۰میلیارد ریال)
۴.رشد۱۰ درصدی حمل بار جادهای به میزان ۱۰۹ میلیون تن و رشد۱۲ درصدی حمل بار ترانزیت جادهای به میزان ۲ میلیون تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته
۵. رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری بار در بنادر تجاری کشور به میزان ۳۸ میلیون تن و رشد ۲۵ درصدی عملیات کانتینری به میزان ۷۸۶ هزار TEU و رشد ۳ درصدی جابجایی مسافر در بنادر به میزان ۳ میلیون نفر نسبت به مدت مشابه سال گذشته
۶. احداث مسکن روستایی به تعداد ۲۰۰۰۰ واحد
۷. افزایش ظرفیت و احداث خطوط حومهای ریلی به میزان ۳۶ کیلومتر، بهسازی ۲۹ کیلومتر و نوسازی ۲۱ کیلومتر خطوط ریلی
۸. افزایش ۱۵ دستگاه سالن مسافری و ۷۳ دستگاه واگن باری ریلی
۹.رشد ۲۱ درصدی حمل بار ریلی به میزان ۱۲ میلیون تن و رشد ۸۶ درصدی ترانزیت ریلی به میزان ۳۸۲ هزار تن و رشد ۵ درصدی جابجایی مسافر در شبکه ریلی به میزان ۵ میلیون نفر نسبت به مدت مشابه سال گذشته
۱۰. رشد ۲۰درصدی پرواز های عبوری از فراز کشور به میزان ۱۱۸ هزار فروند نسبت به مدت مشابه سال گذشته
۱۱.رشد۵ درصدی اعزام و پذیرش مسافر در فرودگاه های کشور به میزان ۱۷ میلیون نفر نسبت به مدت مشابه سال گذشته
۱۴ اقدام موثر وزارت راه و شهرسازی در حوزه نرم افزاری در ۱۰۰ روزه دولت دوازدهم:
۱. صندوق توسعه حمل و نقل: متن نهایی اساسنامه صندوق توسعه حمل و نقل تدوین و نسبت به اخذ پیشنهادات سازمانهای تابعه و شناسایی منابع اعتباری ایجاد وفق ماده ۴۸ قانون احکام دائمی برنامههای توسعه و جمعبندی و ارائه به هیات دولت در دست اقدام است.
۲.در حوزه زیر ساخت فرودگاهی: اخذ مصوبه هیات دولت جهت توسعه و تکمیل فرودگاه بینالمللی شیراز و شناسایی شرکت بلند طبقه به عنوان سرمایهگذار، اخذ مصوبه هیات دولت جهت توسعه فرودگاه بینالمللی شهید هاشمی نژاد مشهد به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار و شناسایی شرکت وینسی فرانسه به عنوان سرمایهگذار
۳. قرارداد سرمایهگذاری در حوزه آزادراهی: عقد قرارداد آزادراه اردکان ـ مهریز با سرمایهگذاری و مشارکت داخلی جهاد نصر یزد به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومانـ عقد قرارداد کنارگذر شرقی سیرجان از طریق سرمایه گذاری و مشارکت داخلی با جهاد نصر کرمان به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان ـ اخذ مصوبه هیأت وزیران جهت احداث قطعه ۳ کنارگذر شرقی اصفهان و شناسایی سازمان همیاری و شهرداری های اصفهان به منظور سرمایه گذاری و مشارکت داخلی ـ عقد قرارداد احداث آزادراه لامرد ـ پارسیان با سرمایه گذاری و مشارکت داخلی آژند بنای خاتم به ارزش ۳۶۰ میلیارد تومان - اخذ مصوبه هیأت دولت به منظور احداث کنارگذار شمالی اراک «سلفچگان ـ خرمآباد ـ اراک» جهت سرمایهگذاری و مشارکت داخلی با شرکت جهاد نصر مرکزی به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان.
۴. سرمایهگذاری در حوزه ریلی: اخذ مصوبه هیأتدولت به منظور احداث راه آهن سیرجان ـ کرمان با سرمایهگذاری و مشارکت داخلی شرکت معدنی و صنعتی گلگهر به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان.
۵. سرمایهگذاری در حوزه بندری: افزایش ظرفیت جابجایی بار به میزان ۷/۱ میلیون TEU در فاز ۱ و افزایش ظرفیت به ۵/۳ میلیون TEU در فاز ۲ بندر شهید رجایی از طریق فراخوان و مذاکره جهت انتخاب سرمایه گذار یا فاینانسر به ارزش ۳۰ میلیون دلار.
۶. تهیه گزارش توجیهی و برگزاری فراخوان جهت طراحی و پیاده سازی سامانه پرداختهای نوین در آزادراههای کشور «ETC» به منظور اجرا در ۴۷۱ گیت اخذ عوارض شبکه آزادراهی کشور.
۷. ارائه برنامه مسکن در حوزه بافتهای نابسامان در ۱۱ فعالیت به همراه ابزارهای مورد نیاز به سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
۸.تهیه برنامه مشترک ستاد ملی بازآفرینی و شورای عالی معماری و شهرسازی
۹. تصویب اساسنامه شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به سازمان بازآفرینی و توسعه شهری ایران در کمیسیون اصلی دولت
۱۰. تدوین برنامه عملیاتی اقدام مشترک برای کنشگران محلات هدف بازآفرینی (۲۷۰۰ محله برای ۱۰ سال) و ارائه در ستاد ملی بازآفرینی
۱۱. بهسازی، تکمیل و تحویل ۳۶۰ واحد مسکونی به خانوارهای دارای حداقل دو معلول
۱۲. پیگیری ساخت معادل ۲۵۰ واحد مسکونی در اراضی واگذار شده طبق تفاهمنامه منعقده با خیرین
۱۳.واگذاری معادل ۵۰۰ واحد مسکونی برای اقشار ویژه
۱۴.انجام ۳۴ پروژه تحقیقاتی و ابلاغ ۳۸ پروژه در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی