وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

مطالب و مباحث تخصصی معماری و شهرسازی و دیگر علوم وابسته را با ما مطالعه نمایید...




در اين وب
در كل اينترنت
  • قالب وبلاگ
  • تبلیغات

    طبقه بندی موضوعی

    پنجاه‌وهشتمین جلسه شورای شهر تهران به‌منظور انتخاب اصلی‌ترین‌ گزینه‌های شهرداری برگزار شد. اعضای شورای شهر از میان 20 کاندیدای باقی‌مانده به سیدمحمدعلی افشانی، محمد‌ابراهیم انصاری لاری، محمود حجتی، سید محمود حسینی، پیروز حناچی، سمیع‌ا... ‌حسینی مکارم، حجت‌ا... میرزایی رأی دادند، گزینه‌هایی که هرکدام سابقه اجرایی مثبتی دارند. سیدعلی افشانی در سابقه خود چند دوره استانداری را برعهده داشته است. او در دولت اول روحانی استاندار فارس بود و هم‌اکنون معاونت عمرانی وزیرکشور است. انصاری لاری نیز استانداری بوشهر، فارس و رئیس سازمان ثبت احوال، مشاور عالی وزیر فرهنگ را در گذشته برعهده داشته و همچنین هم‌اکنون توسط روحانی به‌عنوان مدیر عامل منطقه آزاد کیش منصوب شده است.

    محمود حجتی نام‌آشناترین‌ گزینه در میان ‌گزینه‌های موجود است. حجتی در چند دولت وزیر کشاورزی بوده و کارنامه درخشانی در خودکفایی محصولات کشاورزی دارد. سابق او تنها به وزارت کشاورزی ختم نمی‌شود. وی مدتی نیز وزیر راه و شهرسازی بوده هم‌اکنون نیز وزیر کشاورزی دولت دوازدهم را برعهده دارد. سید محمود حسینی نیز از مدیران تراز اول بوده و استاندار اصفهان و سیستان و بلوچستان در دوران اصلاحات است. سیستان و بلوچستان در دوران استانداری وی دوران طلایی را تجربه کرد. پرویز حناچی نیز از مدیران تحولگرای کشور است. وی اکنون معاون شهردار تهران است و سوابق اجرایی همچنین فنی و مهندسی زیادی درکارنامه خود دارد. مکارم و حجت‌ا... میرزایی نیز هم‌اکنون در شهرداری تهران دارای مسئولیت هستند.

    رأی‌گیری برای هاشمی
    به گزارش روز نو: محسن هاشمی که در گذشته اعلام کرده بود در شورای شهر می‌ماند، صبح روز گذشته به اصرار برخی از اعضای شورای شهر اعلام نامزدی‌ کرد اما نتوانست حائز آراء لازم شود و چند تن از اعضای شورای شهر نیز در نطقی اعلام کردند که سوابق اجرایی محسن هاشمی این فرض را برای اعضای شورای شهر مسلم کرده که وی همچنان باید ریاست شورای شهر را برعهده بگیرد.
    اعضا اصرار داشتند که نامزد شوم
    رئیس شورای شهر تهران در مورد قرارگرفتن نامش در میان کاندیداهای شهرداری تهران ‌گفت: برخی از اعضا اصرار داشتند که نام من هم در میان کاندیداها باشد. محسن هاشمی افزود:‌ من رأی‌گیری استمزاجی از اعضا انجام دادم و می‌دانم که نظر اعضا بر ماندن من در شوراست؛ اما با این حال برخی از اعضا اصرار داشتند که نام من هم در میان کاندیداها باشد. وی در مورد رأی نیاوردن خودش هم ادامه داد:‌ از اول هم معلوم بود و نمی‌خواستم جزو کاندیداها باشم اما برخی اعضا اصرار کردند که نام من در میان کاندیداها باشد تا مردم و خبرنگاران مطئمن باشند که نمی‌توانم بیایم. هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است اعضای شورا این هفت نفر را تغییر داده و به گزینه‌هایی همچون آقای عارف و شما برگردند، توضیح داد نمی‌توانم در این رابطه اظهارنظر قطعی کنم؛ همواره احتمالاتی وجود دارد و اتفاقات زیادی ممکن است بیفتد.
    مشورت با گروه‌های مرجع
    بعد از مشخص شدن نام 7 گزینه نهایی برای تصدی شهرداری تهران سخنگوی شورای شهر گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده 23 اردیبهشت‌ماه دو کاندیدای نهایی اعلام خواهند شد. علی اعطا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در میان گزینه‌های فعلی شهرداری افرادی هستند که پیش از این توسط مراجع ذیصلاح رد شده‌اند، گفت: پیش از این در مردادماه ما تنها برای آقای نجفی استعلام گرفتیم و در مورد شش کاندیدای دیگر استعلامی انجام نشد. وی در مورد چرایی مخفی‌بودن آرای گزینه‌ها افزود: ‌طبق دستورالعمل رأی به فرد مخفی است و بحث این بود که بر همین مبنا آراء را اعلام نکنیم و براساس حروف الفبا گزینه‌ها خوانده شدند.
    جایگزین نمی‌کنیم
    این عضو شورای شهر در پاسخ به این سوال که آیا در صورت حذف یا انصراف گزینه‌های فعلی فرد دیگری به جمع گزینه‌ها اضافه می‌شود یا نه، اظهارکرد: قرارمان این است که به هر دلیلی از این گزینه‌ها کم شد فرد دیگری به این جمع اضافه نشود. اعطا در مورد سیاسی و حزبی‌بودن گزینه‌ها اعلام کرد: ما با گروه‌های مرجع مشورت کردیم اما بدین معنا نیست که تصمیم‌گیری جای دیگری بوده؛ بلکه اعضا خودشان تصمیم‌گیری می‌کنند. رئیس کمیسیون حمل‌و‌نقل شورای شهر تهران نیز درمورد کیفیت لیست تعیین شده افزود: ازمیان هفت نفر کاندیدای منتخب اعضای شورای شهر تهران حسینی مکارم سرپرست فعلی شهرداری تهران بیشترین رأی را کسب کرده است. محمد علیخانی تاکید کرد: برای تصدی سمت شهرداری تهران لیست قوی بسته نشد ولی باید برای اکثریت احترام بگذاریم.
    استعلام می‌گیریم
    محمدعلیخانی تاکید کرد: برای 7 نفر انتخاب شده باید استعلام‌های لازم انجام شود تا نهایتا بعد از رأی‌گیری گزینه شهرداری انتخاب شود. این افراد باید برنامه‌های خود را اعلام و به کمیسیون‌های شورا ارائه کنند و تیم‌های مدنظر خود را برای مدیریت شهری معرفی کنند.
    کارگزاران حذف شد
    از چند روز پیش رقابت بین دو حزب کارگزاران سازندگی و اتحاد برای شهرداری تهران آغاز شده بود. تقی‌زاده خامسی و محسن هاشمی البته توانستند حائز آرای لازم شوند و به عبارت بهتر هم‌اکنون حزب کارگزاران هیچ ‌نامزدی برای تصدی شهرداری در میان 7 گزینه باقیمانده ندارد. حجتی، سیدمحمود حسینی، حناچی و انصاری یا عضو حزب اتحاد هستند یا در کمترین فاصله با این حزب قرار دارند. از سوی دیگر البته اعضای حزب اعتماد ملی نیز به خوبی توانسته‌اند با رأی بالایی افشانی را در بین نامزدهای هفتگانه قرار دهند. به‌نظر می‌رسد در آینده شاهد افزایش رقابت‌ها خواهیم بود.
    یک اجازه، ختم ماجرا
    به‌نظر می‌رسد تا روز موعود یعنی 23 اردیبهشت 7 نامزد انتخاب شده، برنامه‌های خود را یکی پس از دیگری به شورا خواهند برد تا بتوانند در بین دو گزینه باقیمانده قرار بگیرند. اما یک اجازه از درون شورا می‌تواند بازی را تغییر دهد. اگر روحانی در چند روز آینده موافقت خود را با خروج حجتی اعلام کند، بدون شک تمامی نامزدهای نزدیک به حزب اتحاد یا استعفا داده یا از گردونه خارج خواهند شد. در این‌صورت به احتمال زیاد دو نامزد نهایی بین افشانی و حجتی‌خواهد بود. شاید قبل از رأی‌گیری نهایی در این صورت شکل دیگری به خود بگیرد.
    منبع: آرمان

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی