موضوع برج سازی در تهران موضوع جدیدی نیست. شهری که گنجایش ساختمان های 5 طبقه را ندارد روز به روز بر تعداد آسمان خراش هایش افزوده می شود.
این اتفاق متاسفانه در تمام نقاط شهر به متناوب دیده می شود، شمال و جنوب تفاوتی ندارد و برخلاف شهرهای بزرگ دنیا که یک منطقه از شهر را به آسمانخراش ها اختصاص داده اند، در تهران شمال، جنوب، شرق و غرب شده محلی برای ساخت برج.
این اتفاق زمانی فاجعه بار می شود که بدانیم بسیاری از مجوزها در کوچه های زیر 6 متر و خیابان های باریک زیر 30 متر داده می شود.
در نمونه ای اکنون ساخت 6 آسمانخراش در مجاورت یکدیگر در خیابان وزرا تکمیل شده و بار ترافیکی بسیاری به این خیابان 20 متری اضافه کرده است.
عرض باریک خیابان ورزا که در دو مسیر شمال به جنوب و به عکس برای عبور خودروها در نظر گرفته شده به قدر باریک است که به علت پارک کردن خودرو در کنار خیابان ترافیک سنگینی در این خیابان رخ می دهد.
حالا در محدوده پارک ساعی 6 برج و آسمانخراش ساخته شده اند که بدون شک با راه اندازی این برج ها دست کم به تعداد چندین هزار خودرو به تردد در این خیابان افزوده می شود.
جدا از کارکنان این برج ها و ساکنان آن، ارباب رجوع های ادارات را نیز باید محاسبه کرد که به علت کمبود جای پارک، با پارک کردن دوبله کنار خیابان، ترافیک را تشدید می کنند.
مشخص نیست مجوزهای ساخت چنین برج هایی چگونه صادر شده و آیا به قول آن خبرنگار معروف که از معاون شهردار تهران نقل می کرد کخ «پول بده و مجوز ساخت برج وسط میدان را بگیر» سبب شده که این برچ ها قارچ گونه در کنار هم سبز شوند؟
به راستی خیابانی مانند وزرا با کلی اداره دولتی و بیمارستان آیا کشش جمعیت بیشتری را دارد؟