وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

مطالب و مباحث تخصصی معماری و شهرسازی و دیگر علوم وابسته را با ما مطالعه نمایید...




در اين وب
در كل اينترنت
  • قالب وبلاگ
  • تبلیغات

    طبقه بندی موضوعی

    امیر حسین حاجی‌زاده، معماری را عامل مهمی در رشد روانی و آرامش اجتماع دانست و گفت: انسان هر لحظه در حال دست و پنجه نرم کردن با معماری است که این امر تاثیر مستقیم بر سبک زندگی او در طول تاریخ داشته است.

     هنرآنلاین، امیر حسین حاجی‌زاده معمار که به عنوان یکی از چهره‌های تأثیرگذار معماری در سال 2017 شناخته ‌شد، راجع به اهمیت پارامترها در طراحی یک معماری پاسخگو به خبرنگار هنرآنلاین چنین گفت: در اوایل قرن بیستم، معماران اروپایی و امریکایی بر این باور بودند که ساختمان یک کالاست و این شروعی بود بر شکل‌گیری معماری سبک بین‌الملل؛ معماری که در آن هیچ چیز جز خود ساختمان اهمیت نداشت. از اواخر قرن بیستم و با ظهور پست مدرنیسم در معماری و هنر، توجه به زمینه و انسان جلوه بیشتری پیدا کرد. این روند اوج و افول در سبک‌ها تا جایی ادامه یافت که معماری با در نظر گرفتن پارامترهایی سعی در برقراری ارتباط با بستر خود کرد. شکل‌گیری این تعامل (Interaction) به معنی گفتمانی چند سویه میان معماری و پارامترهای موثر بر آن است، تعریفی که پیوندی ناگسستنی با جنبه‌های زمینه گرایی طرح دارد.

    وی افزود: شیوه زندگی مردمان یک سرزمین از جمله همین عوامل تاثیرپذیر و تاثیرگذار بر معماری آن منطقه است، این موضوع با گسترش ارتباطات و تبادل بی‌رویه اطلاعات شکلی مبهم به خود گرفته؛ شاید حلقه گم شده زندگی در ایران مدرن بی‌توجهی به خواستگاه و گذشته این سرزمین پهناور باشد. ایران امروز که مدرنیته را بی‌هیچ پیش زمینه‌ای به خود راه داد، درکی از منطق این ساختار نو نداشت.

    این هنرمند تصریح کرد: پذیرش کالبد مدرن بدون در نظر گرفتن ریشه‌هایش زندگی این مردم را با تغییرات زیادی همراه ساخت. تضاد میان سنت و تجدد، فاصله عمیقی بین نیازهای انسان مدرن و ریشه‌های آرامش در او ایجاد کرده تا جایی که تجربه چند هزار سال تمدن رو به فراموشی است.

    موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۲/۲۵

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی