«زایندهرود» اساتیدی از 3 قاره را به اصفهان میکشاند/ 13 هنرمند اروپایی در مدرسه تابستانی اصفهان
رامین مدنی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان، در خصوص راهاندازی مدرسه تابستانی اصفهان با موضوع زایندهرود اظهار کرد: مدارس تابستانی به این دلیل راهاندازی میشوند تا برنامههای آموزشی که مصوبات لازم را ندارد یا در نمودار و جدول درسی رسمی دانشگاهها قرار ندارند اما از مسائل ضروری جامعه هستند را پوشش دهند.
وی افزود: مدارس تابستانی، امکان همکاریهای بینالمللی به صورت گستردهتر از فعالیت دانشگاهها را برای دانشگاهها فراهم میکند؛ مشکل زایندهرود نیز یکی از مسائل حیاتی است که باید به آن پرداخته شود و طبق رسالتی که برای دانشگاه هنر تعریف شده، این دانشگاه در نظر داشته که در این موضوع ورود کند.
سرپرست دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اصفهان با اشاره به موضوع مورد بررسی در خصوص معضل رودخانه زایندهرود گفت: این مدرسه، عدم وجود رودخانه به صورت دائمی و تأثیراتی که بر روی حیات شهری میگذارد را بررسی میکند و به ارائه راهکار برای حل آن میپردازد، به این منظور از برخی اساتید برجسته داخلی و خارجی دعوت شده است.
وی عنوان کرد: با فراخوان عمومی که برای دانشجویان زده شده است در سطح اروپا از کشورهای مختلف 13 نفر و در سطح ملی از سراسر کشور 50 نفر در این مدرسه حاضر میشوند، اساتید این مدرسه نیز از کشورهای ژاپن، برزیل، انگلستان، فرانسه، دانشگاه تهران، دانشگاه هنر تهران، دانشگاه هنر اصفهان و دانشگاه علم و صنعت حضور دارند.
مدنی تصریح کرد: زمان شروع به کار مدرسه از یکم شهریورماه خواهد بود و هشتم شهریور خاتمه مییابد؛ در انتها با ارائه ایدههای برتر و راهحلها و همچنین نمایشگاه، کار برنامه به اتمام میرسد.
وی در پایان گفت: هدف ما این است تا بتوانیم وضعیت جدید اصفهان را درست درک کرده و درست تحلیل کنیم و ایدههای خوبی را مبتنی بر تجارب کشورهای دیگر به دست آوریم و در اختیار دولتمردان و دستگاههایی که برای مسأله زایندهرود به آن نیاز دارند، قرار دهیم.