وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

وبلاگ معمار شهر

اخبار و مطالب معماری و شهرسازی ایران و جهان

مطالب و مباحث تخصصی معماری و شهرسازی و دیگر علوم وابسته را با ما مطالعه نمایید...




در اين وب
در كل اينترنت
  • قالب وبلاگ
  • تبلیغات

    طبقه بندی موضوعی
    غلامحسین کرباسچی به عنوان یکی از شهرداران اسبق شهر تهران در مصاحبه اخیر خود علکرد 100 روز شهردار فعلی پایتخت را مورد نقد و بررسی قرار داده و در این میان توصیه هایی را به محمد علی نجفی کرده است. به اعتقاد کرباسچی شهرداری تهران وزارت کار و یا محلی برای ساماندهی آدم های بیکار نیست و یکی از راه های کسب درآمد پایدار کوچک سازی دوباره بدنه شهرداری تهران است.

    شهرداری محل ساماندهی آدم های بیکار نیست!

    غلامحسین کرباسچی به عنوان یکی از شهرداران  اسبق شهر تهران در مصاحبه اخیر خود علکرد 100 روز شهردار فعلی پایتخت را مورد نقد و بررسی قرار داده و در این میان توصیه هایی را به محمد علی نجفی  کرده است. به اعتقاد کرباسچی شهرداری تهران وزارت کار و یا محلی برای ساماندهی آدم های بیکار نیست و یکی از راه های کسب درآمد پایدار کوچک سازی دوباره بدنه شهرداری تهران است.
    به گزارش تیتر شهر: غلامحسین کرباسچی از دی ماه سال 1368 تا فروردین سال 77 مدیریت شهرداری تهران را در دوران سازندگی برعهده داشت. وی بعد از قالیباف  دومین شهرداری است که بیشترین مدت زمان(8 سال) را به عنوان شهردار تهران فعالیت کرده است. شهردار اسبق پایتخت عملکرد 100 روزه محمد علی نجفی را مورد نقد و بررسی قرار داده است.
    به اعتقاد وی بخشنامه های ضد فساد شهرداری تهران که در بدو ورود نجفی صادر شد؛ باعث شد تا شهرداری تهران بعد از سال ها روی ریل شفاف سازی قرار گیرد. اما صدور این بخشنامه ها به تنهایی کامل نیست چرا که شهردار تهران باید گام دوم خود را بعد از شفاف سازی مالی و عدم صدور هلوگرام ها بردارد. انتشار نام مدیران متخلف و دلالانی که از کنار هلوگرام ها پول های هنگفتی به جیب زده اند باید معرفی شوند.
    دومین مساله ای که کرباسچی به عنوان یک راهکار به شهردار فعلی تهران پیشنهاد می دهد؛ شناسایی راه هایی برای کسب درآمد پایدار است. به اعتقاد وی شهرداری نباید به درآمدهای دولتی متکی باشد و برای جلوگیری از این مساله باید خود راهکارهایی را برای کسب درآمد پایدار به دست آورد.
    به اعتقاد شهردار اسبق تهران یکی از راه های کسب درامد پایدار کاهش هزینه های اداره شهر تهران و کوچک سازی بدنه شهرداری تهران است. اتفاقی که به گفته وی در دوران مدیریتش اتفاق افتاد اما در  زمان شهرداران بعدی به ویژه احمدی نژاد و قالیباف دورباره بدنه شهرداری تهران فربه شد.
    کرباسچی در این باره یادآور شده است: وقتی وارد شهرداری شدم حدود 35 تا 40 هزار پرسنل در شهرداری بودند و وقتی شهرداری را ترک می کردم، این تعداد به 10 تا 12 هزار نیرو رسیده بود. نیروهایی را که از نظر ما کاری بودند و وظیفه و مسئولیتی برعهده شان بود با برون سپاری و خصوصی سازی از شهرداری منفک کردیم. اما متاسفانه در طول این سالها با سیاست هایی که مدیریت های گذشته داشتند، نه تنها دوباره همه آن ها به دامان شهرداری برگشتند بلکه 50 تا 60 درصد هم به این تعداد اضافه شده است. این کار باید دومرتبه انجام بگیرد.
    به اعتقاد وی؛  باید سازمان ها و شرکت های شهرداری براساس وظیفه و کاری که انجام می دهند، حقوق دریافت کنند و کسی از آن سازمان ها خود را حقوق بگیر شهرداری نداند. اگر کاری را انجام دادند و توانستند وظیفه ای را که برعهده شان گذاشته شده به سرانجام برسانند باید مزدشان را دریافت کنند و آن شرکت براساس قراردادی که با شهرداری دارد، بودجه ای بگیرد و حقوق پرسنل را بدهد.
     شهردار اسبق تهران تاکید دارد: شهرداری وزارت کار نیست که محل تولید شغل و جمع آوری آدم های بیکار باشد. این پولی است که مردم از نان شب و حقوق اندکشان به شهرداری پرداخت می کنند و هیچ وقت راضی نیستند به آدم‌هایی پرداخت شود که کارآیی لازم را ندارند و وجودشان در مجموعه شهرداری مفید نیست. باید تلاش کنیم شهر ارزان اداره شود.
    به اعتقاد وی؛ آقای نجفی و همه مدیرانشان باید شهرداری را تبدیل به محلی کنند که حقوق را به کار می دهد، نه به بیکاران. ممکن است این کار به مذاق عده ای خوش نیاید و در وهله اول وجهه خوبی در افکار عمومی نداشته باشد، اما بسیار مهم است و در نهایت مطالبه مردم از شهرداری این خواهد بود که 500، 600 میلیارد تومان حقوق را به حداقل ممکن برساند.

    کرباسچی بر این باور است بزرگترین درآمد شهرداری می تواند از همین صرفه جویی ها حاصل شود و بعد بدون نیاز صدور هولوگرام و فروش تراکم به فکر منابع درآمدی دیگر باشند. البته همان موقع هم شهرداری با تراکم اداره نمی شد و چیزی که در روز اول تصویب شد، کارهای عمرانی و مترو بود؛ یعنی این طور نبود که ما تراکم بفروشیم و از قِبَل آن حقوق جاری عده ای را پرداخت کنیم. از این به بعد هم باید تلاش بر این باشد که هر بخشی از شهرداری با حداقل هزینه و حداکثر کارایی به انجام وظیفه خود بپردازد.

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی